Egyéb kategória

Tíz perc alatt jött világra egy kisbaba

A szülés nemcsak rendkívül fájdalmas, de hosszan tartó élmény is, vannak, akik napokig vajúdnak. Nos, Melissa Dawson pont ellenkezőleg csinálta. 

vous - 2019.02.07.
Tíz perc alatt jött világra egy kisbaba

Melissának és férjének van már egy gyermeke, aki 43 órás vajúdást követően született csak meg,  az ő kishúga érkezett meg rakétasebességgel. Az anyuka otthon volt, ráadásul éppen teljesen egyedül, amikor elkezdődtek az összehúzódások. Férje a nagyobb gyereküket vitte a nagyszülőkhöz, s mire hazaért, hogy vajúdó feleségét kórházba vigye, már rég késő volt. Még a mentőket sem tudta tárcsázni, mert elment a magzatvíz, és tíz percen belül megszületett a baba. Három méhösszehúzódás volt az egész – írja a Yahoo

Objektum doboz

A végén a férjet sikerült értesíteni, aki kihívta a mentőket, azok betörték az ajtót, s ott találták a frissen világra jött Bria Belle-t. Mindketten jól vannak, a kórházból két nap után hazaengedték őket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!