Egyéb kategória

Csaló orvos gyógyította a luxushajó betegeit

Bár a végén letartóztatták egy reptéren, a berlini férfi öt éven élt úgy, hogy orvosnak adta ki magát. Nem tudni, milyen betegek kerültek a kezei közé ezidő alatt.

vous - 2019.01.30.
Csaló orvos gyógyította a luxushajó betegeit

A nevét nem hozzák nyilvánosságra, úgyhogy hívjuk álorvosnak. Papírjai szerint kiváló orvos volt, értett az aneszteziológiához és az intenzív ellátáshoz is, miközben valódi képességei alapján maximum ápolóként dolgozhatott volna egy orvos mellett. A negyvenéves férfi azonban magabiztos volt, és sok pénzt akart keresni – sikerült is neki, hiszen havonta 7500 euró ütötte a markát. Egyes források szerint többszáz utast és személyzethez tartozó dolgozót kezelt, de valószínűleg szerencséje volt, mert nem jelentettek tragikus hibát. Azt sem tudni, öt év után végül hogy bukott le. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: