Egyéb kategória

Nemzeti viseletben a Miss Universe magyar indulója – nektek hogy tetszik?

Ahogy azt már megszokhattuk, a szépségverenyek külföldi megmérettetésein az indulók olykor-olykor belecsempészik a saját nemzetükre jellemző színeket, mintákat és fazonokat a ruháikba. Ez történt most is, amikor az idei Miss Universe magyar indulójának megalkották a nemzeti viseletet. A hagyományos motívumok egy fehér fürdőruhán csillognak, mindezt egy fehér palást lágyítja. Mutatjuk, hogy milyen lett - és persze arra is kíváncsiak vagyunk, hogy nektek hogy tetszik ez a nemzeti viselet?

vous - 2018.12.11.
Nemzeti viseletben a Miss Universe magyar indulója – nektek hogy tetszik?

Idén Kecskés Enikő képviseli hazánkat a 67. Miss Universe döntőjében, amit demecber 17-én rendeznek meg. A magyar induló a közösségi oldlán mutatta meg követőinek a nemzeti viseletét. A kommentelőknek nagyon tetszik, gyönyörűnek tartják a ruhát és a viselőjét is. Nektek mi a véleményetek?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.