Egyéb kategória

Bella Hadid megmutatta, hogyan lehet pizzát enni kirúzsozott ajkakkal

A szépen kirúzsozott szájra jó ránézni, viszont tudjuk, hogy milyen nehéz vigyázni is arra, hogy sokáig tartós és gyönyörű maradjon. Bella Hadid most elárulta a titkot, sőt mi több, meg is mutatt, hogyan lehet pizzát enni kirúzsozott ajkakkal. Íme!

vous - 2018.12.04.
Bella Hadid megmutatta, hogyan lehet pizzát enni kirúzsozott ajkakkal

Megcsinálta a lehetetlent: Bella Hadid kirúzsozott ajkakkal evett pizzát úgy, hogy közben a rúzs nem kenődött el. Hogy hogyan csinálta? Azt is elárulta:

1. Válasszstok egy jó minőségű rúzst, ami tényleg hosszan tart és sok mindent kibír.

2. Ha szükséges, vigyétek fel két rétegben, hogy biztosan tartson, de arra figyeljetek, hogy ne legyen túl sok!

3. Törjetek a pizzaszeletből egy kisebb falatot, ami könnyebben befér a szátokba (de nem túl nagy, kényelmesen tudjátok rágni).

4. Egyétek meg azt a falat pizzát, miközben kecsesen csücsörítetek a szátokkal.

5. Ismételjétek, amíg jól nem lakotok.

bella hadid

bella hadid
Forrás:
Fotó: Instagram
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.