Egyéb kategória

Lapos hasra vágytok?

Nem kell, hogy minden tornagyakorlatot elfelejtsünk ennek a smoothie-nak a láttán, de jól jön, ha éppen nincs időnk vagy kedvünk hasizom-gyakorlatokat csinálni. Az tény azonban, hogy nincs 300 kalória, és még finom is!

vous - 2018.12.02.
Lapos hasra vágytok?

Ki ne vágyna arra, hogy mindenféle tornagyakorlat nélkül fogyjon, vagy legyen lapos hasa? Hát persze, hogy mindenki, csakhogy kevesen vagyunk olyan szerencsések, hogy ez meg is adasson nekünk. Itt van azonban ez az ital, amit ha elkészítünk (és meg is iszunk), akkor egy pici lépést mindenképp teszünk affelé, hogy a hasunk lapos maradjon. Merthogy ez az édes smoothie bizony felveszi a harcot a hasunkon lévő zsírral!

Hogy mi a titka? Nos, az minden bizonnyal az összetevőkben rejlik. Merthogy kell hozzá például görög joghurt. Ez tele van proteinnel és kalciummal, amik szintén partnerek lehetnek, ha fogyni szeretnénk. És van benne például kékáfonya is, ami szintén segít csökkenteni a hasunkon lévő zsírt. És ha mindez még nem lenne elég, található benne ananász is, édes és zsírzabáló szintén, a benne található enzimek révén. No és víz, amiben garantáltan nincsenek plusz kalóriák!

Nézzétek meg az összetevőket ITT!

Forrás:
pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.