Egyéb kategória

A legromantikusabb randevúk

A hideg idő közeledtével kissé limitálódnak a randihelyszínek, hiszen nem lehet túl sokáig a parkban bóklászni, vagy kiülni egy tisztásra piknikezni. Pedig a télnek is megvan a szépsége, és most hozzuk is a tökéletes randiprogramokat – hóval vagy anélkül…

vous - 2018.12.01.
A legromantikusabb randevúk

Korcsolyázás

Természetesen a legtökéletesebb ünnepi randevú, ha kiszemeltünkkel elmegyünk jégkorcsolyázni. Ilyenkor nyugodtan bevethetjük az „olyan bizonytalanul állok a jégen” tuti trükkjét, hiszen így lovagunk rögtön védelmünkre siet, és kézen fogva csúszhatunk az andalító dallamok közepette… Kínos változat, ha mi vagyunk az ügyesebbek, és nekünk kell őt támogatnunk.

Süteménysütés

Az előzővel kombinálva az ultimate téli randi, de önmagában is fantasztikus. Együtt tüsténkedni a konyhában, közösen alkotni valamit egyébként is növeli a kötődést, hát ha még fantasztikus illatok is keletkeznek közben, aztán a végén együtt majszolhatjuk el a még forró csokis/fahéjas/gyümölcsös sütit – legyen bármelyik is a kedvencünk!

Nézzétek meg a többi ötletet is!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.