Egyéb kategória

Összeveszett Katalin és Meghan hercegné?

Az elmúlt napokban felröppentek a hírek arról, hogy Meghan Markle és Kate Middleton nem épp a legjobb barátnők, és hogy Harryék költözésében a nők közti feszültség is közrejátszott.

vous - 2018.11.27.
Összeveszett Katalin és Meghan hercegné?

Valószínűleg pusztán annyiról van szó, hogy nagyon különböző emberek, míg Meghan inkább kifelé forduló, Katalin introvertáltabb alkat, ami okozhatott köztük némi feszültséget a múltban. Egyes források szerint a két hercegnének Harry és Meghan esküvőjén is akadt drámai helyzete, Katalin ugyanis könnyekben tört ki, miután meglátta Sarolta hercegnőt a koszorúslány ruhájában. Minden bizonnyal azonban ezek a meghatottság könnyei voltak, arról nem is beszélve, hogy nem sokkal Lajos herceg születése után Katalin valószínűleg elég érzelmes állapotban lehetett. 

Objektum doboz

Ami talán sokkal inkább említésre méltó, az a két herceg közötti feszültség, mely az ismerősök szerint azért alakult ki, mert Harry úgy érezte, bátyja nem részesíti elég szívélyes fogadtatásban újdonsült feleségét.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.