Egyéb kategória

Összeveszett Katalin és Meghan hercegné?

Az elmúlt napokban felröppentek a hírek arról, hogy Meghan Markle és Kate Middleton nem épp a legjobb barátnők, és hogy Harryék költözésében a nők közti feszültség is közrejátszott.

vous - 2018.11.27.
Összeveszett Katalin és Meghan hercegné?

Valószínűleg pusztán annyiról van szó, hogy nagyon különböző emberek, míg Meghan inkább kifelé forduló, Katalin introvertáltabb alkat, ami okozhatott köztük némi feszültséget a múltban. Egyes források szerint a két hercegnének Harry és Meghan esküvőjén is akadt drámai helyzete, Katalin ugyanis könnyekben tört ki, miután meglátta Sarolta hercegnőt a koszorúslány ruhájában. Minden bizonnyal azonban ezek a meghatottság könnyei voltak, arról nem is beszélve, hogy nem sokkal Lajos herceg születése után Katalin valószínűleg elég érzelmes állapotban lehetett. 

Objektum doboz

Ami talán sokkal inkább említésre méltó, az a két herceg közötti feszültség, mely az ismerősök szerint azért alakult ki, mert Harry úgy érezte, bátyja nem részesíti elég szívélyes fogadtatásban újdonsült feleségét.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.