Egyéb kategória

3 celeb, aki véletlenül megszegte a királyi protokollt

Amikor hírességekkel találkozunk, megengedhetünk magunknak olyan, bizalmasabb gesztusokat, mint az érintés, vagy akár az ölelés, a királyi család tagjaira egészen más szabályok vonatkoznak. 

vous - 2018.11.26.
3 celeb, aki véletlenül megszegte a királyi protokollt

Olykor még a hírességek is teljesen elfeledkeznek magukról, amikor a királyi család valamelyik tagjával találkoznak. Íme, három helyzet, melynek a celebek nem voltak a magaslatán.

Michelle Obama 

Michelle Obama "Becoming" című memoárjában írta, hogy amikor 2009-ben, először találkozott Elizabeth királynővel, mindketten arról panaszkodtak, hogy milyen kényelmetlen a magas sarkú cipőjük. Ezután Michelle Obama a királynő vállára tette a kezét, elfeledkezve arról, hogy ezt nem lenne szabad. A királynő azonban rugalmas volt, és viszonozta az érintést.

Objektum doboz

Allison Janney 

Allison Janney színésznő a Late Late Showban mesélt James Cordennek arról, hogyan találkozott a BAFTA díjátadón Katalin hercegnével. Elmondta, hogy épp mezítláb volt, és Katalinnak is azt tanácsolta, vegye le a cipőjét, mert terhes. Ha még mindez nem lenne elég, „édesem”-nek is nevezte, ami minden kétséget kizáróan nem fér bele az etikettbe, bár vitathatatlanul kedves megnyilvánulás.

Objektum doboz

Ed Sheeran 

Ed Sheeran megérintette Károly herceg karját, ahelyett, hogy csak simán kezet fogott volna vele. Károly herceget azonban úgy tűnt, mindez nem zavarta, Sheeran később azt nyilatkozta, kellemes találkozás volt.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.