Egyéb kategória

Mi kell a nőknek?

Merthogy vannak olyan dolgok, amik igenis jólesnek nekünk. Ilyen például egy spontán talpmasszázs egy hosszú nap után, miután a sarokba dobtuk a magas sarkúnkat. De még sok hasonló kedvesség van, aminek őszintén tudunk örülni mi, nők.

vous - 2018.11.24.
Mi kell a nőknek?

Csukjuk be a szemünket, és képzeljük el, hogy mi az, aminek most igazán tudnánk örülni: egy kávé, egy meleg leves vagy öt perc masszázs? Több olyan dolog van, aminek őszintén tudunk örülni mi, nők – és ezek nem is olyan nagy dolgok, csak apró kedvességek, amiket ha nap mint nap megkapnánk a férfiaktól, a szerelmünktől, akkor szinte (szinte!) elkerülhetővé válna, hogy idegeskedjünk, hogy befeszüljünk, hogy hisztizzünk…

Nem nagy dolgok, egyáltalán, de annál jobban esnek nekünk – illetve bárkinek, ez oda-vissza is működhet, hiszen a férfiak is vágynak a törődésre. De ne kanyarodjunk ennyire el, maradjunk a nőknél és a mi igényenknél, vagyis azoknál a tényleg hétköznapi apróságoknál, amik csodálatossá tudják tenni a napunkat. Mert jólesnek, mert a szívünkhüz és a lelkünkhöz szólnak. És hogy mik ezek a figyelmességek, amiket értékelünk/értékelnénk? Íme!

  • Hazaérve érdeklődnek a napunkról.
  • Kinyitják az autó ajtaját előttünk.
  • Hosszú ölelések és hosszú csókok.

Nézzétek meg még mi kell a nőknek!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!