Minden évszakban vannak felkapott kedvencek, amiket mindenki igyekszik kipróbálni, az idei téli szezon favoritjának a céklás latte tűnik, amit nemcsak érdemes, de kötelező is kipróbálni, mert tényleg isteni.
Ha azt mondjuk, hogy már ránézésre is rózsaszín szemüvegen át látjuk ettől a forró italtól az őszi-téli szürke napokat, az egyértelmű, de nemcsak a színe miatt imádnivaló ez a melengető forró ital, hanem az íze is mennyei.
A cékla, a kávé és a tej kombója tényleg furának tűnik elsőre, de érdemes neki adni egy esélyt – zseniális!
Az ízesített kávék népszerűségét a legtöbb túlárazott és menő kávés cég alaposan kihasználja, és mindenféle szirupokkal, aromákkal felturbózott italokkal kábítanak, pedig otthon is egyszerűen elkészíthetjük a legtöbbet.
Most egy rózsaszín és nagyon finom, kényeztető és melengető, igazi téli italt mutatunk, ami nagyon izgalmas, bár elsőre kicsit furának tűnhet, de érdemes kipróbálni, mert mennyei, ahogy a cékla picit földes íze összesimul a kávéval és a tej selymességével!
Rózsaszín latte fűszeresen, céklával recept >>>