Egyéb kategória

5 + 1 meglepő dolog, amit az izzadságunk jelezhet a számotokra az egészségetekről

Az izzadság sok mindent jelezhet a számunkra, jelentkezhet olyan hétköznapi esetekben, mint amikor például túl meleg van, ha sokat sportoltunk, vagy ha éppen a szaunában ülünk. De az idegeskedés, az izgulás kísérőjelensége is lehet. A verejték tehát mindennapi dolog, azt viszont talán nem is sejtjük, hogy az egészségi állapotunkról is jelezhet a számunkra. Merthogy izzadni normális dolog, viszont vannak olyan esetek, amikor érdemesebb lehet nagyobb figyelmet szentelni neki. Íme 5 + 1 meglepő dolog, amit az izzadságunk jelezhet a számunkra.

vous - 2018.11.12.
5 + 1 meglepő dolog, amit az izzadságunk jelezhet a számotokra az egészségetekről

Alacsony a szervezetünkben a nátriumszint

Ebben az esetben pedig fontos, hogy pótoljuk a szervezetünkből hiányzó sót. A nátrium ugyanis fontos tápanyag, segíti például, hogy energikusak legyünk, hogy legyen erőnk elvégezni a dolgainkat. Együnk egy falatot és igyunk sok vizet, hogy jobban legyünk.

Terhesség

Ha azon kapjuk magunkat, hogy többet verejtékezünk, mint amennyit általában szoktunk, emellett kimaradt a menstruációnk és mintha megnőtt volna a mellméretünk, nos, érdemes lehet beszerezni egy tesztet, mert könnyen lehet, hogy a várandósság első heteiben járunk.

Nézzétek meg a többi okot is!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek