Egyéb kategória

Íme a titok, hogyan válasszátok ki a tökéletes ajándékot

Az ajándékozás lényege, hogy a meglepetés örömet okozzon annak, aki adja, és annak is, aki kapja. Mégis egészen biztos, hogy a ti családotokban, baráti körötökben is van olyan személy, akinek egyszerűen képtelenség megfelelő ajándékot választani. Mutatunk pár tippet, hogy az ajándékozás többé ne legyen stresszes.

vous - 2018.11.04.
Íme a titok, hogyan válasszátok ki a tökéletes ajándékot

Ajándékot adni és kapni is jó dolog, mégis miért válik olykor túl stresszessé a megfelelő ajándék kiválasztása? A Mind Bodygreen tippjeinek segítségével újra örömöt leltek majd az ajándékozásban. Kezdjük azzal, hogy belelesünk az ajándékozás pszichológiájába, így elkerülhetitek, hogy olyan dolgokat vásároljatok, amelyek azonnal a kukában landolnak, ami épp annyira rossz a bolygó számára, mint az egótok számára.

Ajándékot venni valakinek egy kitalálós játék, és nem mindig vagytok jók a gondolatolvasásban. Ismernetek kell a másikat, és a helyébe képzelnetek magatokat.

Hogyan válhattok jobb ajándékozóvá?

  • Ha nem hasonló módon gondolkoztok, mint a másik fél, akinek ajándékot adnátok, ne féljetek megkérdezni a hasonló érdeklődésű barátai, családtagjai véleményét arról, mit adjatok neki.
  • A második trükk, figyeljetek a rejtett célzásokra, amiket olykor-olykor elejt a másik arról, mire is vágyik valójában. Figyeljétek, miket nézeget a boltokban, vagy a neten.
  • Az egyik legjobb ajándék lehet bárki számára az idő. Ha például a barátnőtök elfoglalt anyuka, és nincs ideje magára, vállaljátok be, hogy vigyáztok a gyerekekre egy napot, estét.
  • Adhattok élményt is ajándékba, ami erősíti a kapcsolatot köztetek és a megajándékozott fél között.

A hasznos, megfelelő ajándékok által örömet okoztok a másik félnek, és még a környezetet is óvjátok, hiszen nem fektettek pénzt és energiát olyan felesleges dolgokba, amik csak a polcon porosodnak, majd végül a szemétben végzik.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.