Egyéb kategória

Ezekkel a tippekkel könnyebben értékesíthetitek vállalkozásotok fenntarthatóbb stratégiáját

Szeretnétek környezetbaráttá tenni a vállalkozásotokat? Íme néhány egyszerűbb megoldás, mely által könnyebben elér majd ügyfeleitekhez is a vállalat új zöld stratégiája.

vous - 2018.11.04.
Ezekkel a tippekkel könnyebben értékesíthetitek vállalkozásotok fenntarthatóbb stratégiáját

Az Entrepreneur szerint, ha azt szeretnétek, hogy vállalkozásotok fenntarthatóbb legyen, akkor figyelembe kell vennetek a piaci hatékonyságot. Akár a környezetbarát termék forgalomba hozatala, a gyártási folyamat innovációja, a környezeti hatások csökkentése, vagy az olyan szolgáltatások nyújtása révén, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy csökkentsék saját ökológiai lábnyomukat. Mint minden marketing esetében, ami az egyik vállalkozás esetében beválik, a másiknál lehet, hogy nem működik. Vannak azonban olyan kisebb megoldások, amelyek segítenek ügyfeleitek elérésében és cselekvésre ösztönözésében.

Ismerjétek meg az ügyfeleiteket

Amikor fenntartható termékeket vagy szolgáltatásokat támogattok, először nézzétek meg, mely elemek azok, amelyek a leginkább vonzóvá teszik az ügyet ügyfeleitek számára. Pontosan derítsétek ki, miért fontos számukra a környezettudatosság.

Egyedi terv

A marketing lényege, hogy egyedit alkossatok. Maximalizáljátok marketing erőfeszítéseitek hatékonyságát egy egyedi terv létrehozásával. Keressetek egyedi járműveket az eredeti üzenet népszerűsítésére. Keressétek meg a fenntarthatósággal kapcsolatos eseményeket, a társalgási partnerkapcsolatokat, a tartalomszolgáltatókat és a közösségi média lehetőségeket, amelyek igazodnak a kínálathoz, az üzenethez és a közönséghez. Ha biztosra akartok menni, érdemes egy online marketing cég segítségét kérni! 

Ragaszkodjatok egy igazi világhoz

A fenntartható kínálat természeténél fogva a környezettel kapcsolatos aktuális problémákkal foglalkozik. Amikor üzleti környezetben zöld marketingre váltotok, ne féljetek a kínálat közvetlenül a környezetvédelmi kérdéshez történő kötődésétől. Kínáljatok megoldást a problémára. Támogassátok az érvelést a jelenlegi kutatások segítségével hiteles forrásokból, és magyarázatot adhattok arra, hogy miért nyújtotok segítséget a környezet és az ügyfél védelme érdekében.

Forrás:
Freepik.com, Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.