Egyéb kategória

Reese Witherspoon barnára váltott

Mindenki Doktor Szöszije búcsút intett a tőle megszokott szőke tincseknek, és immár barna hajjal hódít.

vous - 2018.11.03.
Reese Witherspoon barnára váltott

Reese Whitherspoont nagyban meghatározta szőke haja, hiszen az egyik legismertebb szereoe a karrierje során minden kétséget kizáróan a Doktor Szöszi volt. Persze az évek során kísérletezett a szőke árnyalataival, ezúttal azonban abszolút barna hajszínnel kapták lencsevégre a lesifotósok. A színésznő valószínűleg egy szerep kedvéért vált meg szőke hajától, és váltott barnára, hiszen jelenleg Los Angelesben.

Objektum doboz

Annyi azonban bizonyos, hogy ez a barna haj nem lesz hosszú életű, és valószínű, hogy Reese-t hamarosan újra szőkén láthatjuk, hiszen a híresztelések alapján hamarosan elkezdik folytatni a Doktor Szöszi harmadik részét, amikor is a színésznő ismét Elle Woods bőrébe fog bújni. A filmet várhatóan 2020-ban fogják a mozik bemutatni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.