Egyéb kategória

Hogyan töltsetek több időt a szerelmetekkel, ha sok a teendőtök?

Sokan dolgozunk sokat és sokáig, gyakran még arra sincs időnk, hogy a fodrászhoz elrohanjunk, vagy csak leüljünk egy órára teázni, és nem csinálni semmit. A rosszabbik esetben a partnerünk is hasonlóan elfoglalt, vagyis ahhoz, hogy időt töltsünk együtt, nagyon ügyesen ki kell számolni – vagy megszervezni. De hogyan rendszerezzük a napi teendőinket, hogy legyen közös programunk is?

vous - 2018.10.31.
Hogyan töltsetek több időt a szerelmetekkel, ha sok a teendőtök?

Egy elfoglalt ember napi rutinja körülbelül az ébredés-reggeli-munka-vacsora-alvás menetrendből áll, ezek között pedig olyan kisebb-nagyobb dolgokat kell megoldaniuk, mint a bevásárlás, takarítás, számlák befizetése, gyereknevelés, főzés, fodrász, barátok, család és megannyi más, amire mindig csak annyit mondanak, hogy nekik arra nincs idejük. Vagy energiájuk. Ez halmozottan érvényes akkor, ha egy pár mindkét tagja hasonlóan elfoglalt. De nézzük, hogyan tudnánk segíteni egymásnak, hogy több időnk jusson a munka és a kötelező dolgok mellett másra, és természetesen kettőnkre!

  1. Intézzük el egymás ügyeit. Ha megyünk a bankba vagy a postára, a párunk dolgait is intézzük el, ha tudjuk és fordítva.
  2. Főzzünk egymásnak. Egyszer az egyik, másszor a másik. Ezzel is időt takarítunk meg – mindig az főz, akinek egy kicsivel több ideje van.

Nézzétek meg a többi tippet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.