Egyéb kategória

Ezekkel a módszerekkel vállalkozásotok, munkahelyetek elindulhat a társadalmi tudatosság útján

A társadalmi tudatosság nemcsak a vállalkozók felelőssége, hanem abban is segít, hogy közösségek épüljenek. Ráadásul a fogyasztók nem csak arra vágynak, hogy a vállalatok többet nyújtsanak a termékek és szolgáltatások terén, hanem segítsék a közösséget ott, ahol működnek. A kezdeti lépésekhez hoztunk most egy kis segítséget.

vous - 2018.10.28.
Ezekkel a módszerekkel vállalkozásotok, munkahelyetek elindulhat a társadalmi tudatosság útján

Annak ellenére, hogy a szociálisan tudatos üzleti tevékenység előnyei egyértelműek, nem is olyan egyszerű a kezdet. Az Entrepreneur most segítséget nyújt a társadalmi tudatosság megteremtésében.

  • Társadalmi küldetés

Minden vállalatnak van társadalmi küldetése, de hozzatok létre olyat, amely segíti a közösséget, támogatja a környezettudatosságot.

  • Tűzzetek ki elérhető célokat

Végezzetek felmérést a közösség tagjai körében, találjatok olyan megoldásokat, melyeket a már meglévő erőforrásokból is meg tudtok valósítani.

  • A munkatársak továbbképzése.

Hozzatok létre a cégen belül társadalmi felelősségvállalási csapatot.

  • Támogassátok a helyi jótékonysági szervezeteket, rászorulókat.
  • Vegyetek részt önkéntes programokban.
  • Fenntarthatóság

Alakítsatok ki papírmentes környezetet, vegyetek részt újrafeldolgozási programokban, vezessetek be környezetbarát világítást és vízvezetékrendszert.

  • Működjetek együtt más, hasonló társadalmilag tudatos szervezetekkel.

Fontos megérteni, hogy a társadalmi tudatosság nem marketing kísérlet vagy egyszeri kísérlet. Komolyan kell vállalni a társadalmi felelősséget, és folyamatos erőfeszítéseket tenni a jó ügy érdekében, segíteni a közösséget.

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.