Egyéb kategória

David Beckham alaposan kiakasztotta Victoriát

Beckhamékhez megpróbáltak betörni, míg távol voltak, de Victoriát talán nem is ez érinti meg a leginkább.

vous - 2018.10.23.
David Beckham alaposan kiakasztotta Victoriát

Múlt pénteken tolvajok próbáltak betörni az épp Ausztráliába tartó Beckham-házaspár cotswoldi hétvégi házába, de szerencsére az őrző-védő szolgálat még idejében értesítette a rendőrséget. Az eset nagyon felkavarta Victoria Beckhamet, de lehet, hogy nem pusztán a bűntett miatt látták őt könnyek közt.

Objektum doboz

Míg a szóvivők azt mondták, a betörés miatt szomorodott el, közeli források szerint erről szó sincs. Sokkal inkább bántják férjének a házasságukra tett megjegyzései. Úgy tűnik ugyanis, David mostanában nem túlságosan figyelmes: nem régiben, egy interjúban azt mondta, Victoriával való házassága nehéz és kemény munka.

Objektum doboz

Szerintünk ez önmagában még nem lenne elég ok a felháborodásra, lehet, hogy más is áll a háttérben, és Beckhamék közt épp nem a lerózsásabb a helyzet.
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.