Egyéb kategória

Vegán krémsajt olcsón, egyszerűen, gyorsan

A vegán krémsajt elsőre paradoxonnak tűnhet, de az az igazság, hogy ízre és állagra is megszólalásig hasonlít az eredeti tejes változatra, nagyon egyszerűen és olcsón elkészíthető otthon is, fehérjedús, és alapként is nagyon jól használható különféle fűszerekkel, ízesítőkkel kikeverve, akár szendvicskrémnek, akár mártogatósnak.

vous - 2018.10.15.
Vegán krémsajt olcsón, egyszerűen, gyorsan

Nem csak vegán étrendet követőknek érdemes kipróbálni ezt a finom kencét, hanem azoknak is, akik tudatosan szeretnék kicsit csökkenteni az állati eredetű ételek fogyasztását. Kimondottan pénztárcabarát és szupergyors, nem a már-már klasszikusként ismert kesudiós krém, hanem natúr tofuból készül, ami ma már minden szupermarketben jó áron beszerezhető.

Tulajdonképpen nem is receptről van szó, hiszen annyira egyszerű, inkább egy ötlet, amit sós, de akár édes ízvilágra is hangilhatunk, és egy késes robotgépben vagy turmixban pár perc alatt elkészíthető, és rengeteg lehetőséget rejt az ízesítést és a felhasználást illetően is.

A hozzávalókat és az elkészítést nézzétek meg ITT!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!