Ki ne ismerné a Ferrero Rocher-t, ezt a csupa csoki és mogyoró isteni bonbont? A legfinomabb kényeztető kis nassolnivalók egyike, szétolvad a szájban, benne a finom kis pirított mogyoródarabkák kellemesen ropognak... A jó hír pedig, hogy otthon is egyszerűen elkészíthető, mégpedig egészségesebb alapanyagokkal!
Csokis desszertet készíteni mindig hálás dolog, mert biztos sikerre számíthat, ha pedig olyan egyszerű is, mint a házi "Ferrero Rocher", akkor dupla öröm, hiszen minimális munkával nagyot varázsolhatunk. Ehhez a házi változathoz pár alapanyag kell csupán, természetesen sok mogyoró és csoki, kakaópor és egy kis vanília, cukor helyett pedig nyugodtan használhatunk mézet, mert az állagának is jót tesz.
Ez a csokis finomság akkor lesz igazán ellenállhatatlan, ha a mogyorót először megpirítjuk, sokkal illatosabb, ráadásul így a héja is könnyedén lemorzsolható róla, és ha még melegen daráljuk, illetve őröljük, akkor sokkal könnyebb vele dolgozni, vagyis mindenképpen megéri!
Mogyorós csokigolyó házilag recept >>>