Egyéb kategória

A Grace klinika találkozik az Így jártam anyátokkal?

Hatalmas bejelentést tett a Grace klinika alkotó csapata, miszerint egy igen jól ismert és szeretett színész fog csatlakozni nemsokára a népszerű kórházas sorozat stábjához.

vous - 2018.10.11.
A Grace klinika találkozik az Így jártam anyátokkal?

Érdekes volt a Grace klinika legutóbbi része, ugyanis láthattuk a következő rész előzetesét, ahol is Meredith Grey egy vakrandira készül, ráadásul nem is akárkivel! Ez a bizonyos valaki ugyanis a legújabb hírek szerint Josh Radnor, vagyis az Így jártam anyátokkal című sorozat Ted Mosby-ja lesz.

Objektum doboz

A népszerű vígjátéksorozat még 2005 és 2014 között ment a tévében hatalmas sikerrel, a Josh által alakított Tedet pedig az egész világ a szívébe zárta, mialatt ő töretlenül kereste az igazit. A színészt legutóbb az NBC tévécsatorna Rise című drámasorozatában láthatták, ám sajnálatos módon a második évadot már nem élte meg a show.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.