Egyéb kategória

A Grace klinika találkozik az Így jártam anyátokkal?

Hatalmas bejelentést tett a Grace klinika alkotó csapata, miszerint egy igen jól ismert és szeretett színész fog csatlakozni nemsokára a népszerű kórházas sorozat stábjához.

vous - 2018.10.11.
A Grace klinika találkozik az Így jártam anyátokkal?

Érdekes volt a Grace klinika legutóbbi része, ugyanis láthattuk a következő rész előzetesét, ahol is Meredith Grey egy vakrandira készül, ráadásul nem is akárkivel! Ez a bizonyos valaki ugyanis a legújabb hírek szerint Josh Radnor, vagyis az Így jártam anyátokkal című sorozat Ted Mosby-ja lesz.

Objektum doboz

A népszerű vígjátéksorozat még 2005 és 2014 között ment a tévében hatalmas sikerrel, a Josh által alakított Tedet pedig az egész világ a szívébe zárta, mialatt ő töretlenül kereste az igazit. A színészt legutóbb az NBC tévécsatorna Rise című drámasorozatában láthatták, ám sajnálatos módon a második évadot már nem élte meg a show.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!