Egyéb kategória

Kylie Jenner mégsem elégedett ajkaival

Egy plasztikai sebészet Instagramja szerint Kylie ismét ajakfeltöltésen járt. A képen egyértelműen teltebb ajkakkal látható, a felirat tanúsága szerint pedig megköszönte a késő éjszakai kezelést. Mindez alig néhány hónappal azután történt, hogy megszabadult az implantátumoktól.  

vous - 2018.10.10.
Kylie Jenner mégsem elégedett ajkaival

Jenner úgy tűnik, örök harcot vív önmagával és szájával. 2015 májusában vallotta be, hogy az ajakfeltöltés mellett döntött, miután évekig a rúzzsal és a szájkontúrral próbált vastagabb ajkakat varázsolni magának. 2017-ben arról is beszélt, hogyan kezdődött ez az egész őrület.

Objektum doboz

Azt mondta, hogy 15 évesen nagyon elégedetlen volt az ajkaival, mert túl vékonynak találta őket. A kegyelemdöfést azonban egy fiú adta meg, aki azt mondta neki, nem gondolta, hogy jól tud csókolózni, mert túl kicsik az ajkai. Jenner ezt annyira a szívére vette, hogy rögvest nagyobb ajkakat akart. 

Objektum doboz

Először csak a szájkontúrral ügyeskedett, de úgy érezte, ez nem elég, így a plasztikához fordult. Hangsúlyozta, hogy más plasztikát nem szeretne.
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!