Nagyon szeretjük a nudlit, ezt a csupán pár alapanyaggal készülő kiadós és házias fogást, ami egyszerűsége ellenére tényleg annyira finom, hogy csak úgy eteti magát. Mi most több változatot is készítettünk egyszerre, mert mindenki más variációban szerette volna enni.
A nudliban az a jó, hogy egy tartalmasabb leves után tökéletes második, ízlés szerint készíthetjük morzsás, mákos, diós vagy lekváros változatban, de akár kombinálhatjuk is ezeket, és könnyedén egészségesebbre is alakíthatjuk, ugyanis teljes kiőrlésű tönkölyliszttel készítve, tojás nélkül, vegánváltozatban is tökéletesen működik a tészta.
Én a tészta készítésébe bevontam a kisfiamat is, ügyesen dolgozott, gyorsabban haladtunk, ráadásul jó móka is volt így a nudlikészítés, csak ajánlani tudom! 😉
Nudli
Hozzávalók:
Az elkészítés módjait nézzétek meg ITT!