Egyéb kategória

Leigthon Meester már túllépett a Gossip Girlben játszott karakterén

Mindenki Blair Waldorfja öt éven keresztül alakította New York elitjének méhkirálynőjét a Gossip Girl című fiataloknak szóló sorozatban, amellyel milliók kedvence lett a karaktert játszó Leighton Meester. A színésznő azonban a minap érdekes kijelentést tett a sorozattal kapcsolatban.

vous - 2018.09.25.
Leigthon Meester már túllépett a Gossip Girlben játszott karakterén

Hihetetlen, de már hat éve annak, hogy egyik legkedvesebb tinidrámánk, a Gossip Girl lekerült a képernyőről, pedig olyan, mintha csak tegnap lett volna, hogy minden porcikánkkal Blair és Chuck összejövésének drukkoltunk.

Objektum doboz

A Blair Waldorfot játszó színésznőt, Leighton Meestert nemrég pedig pont a sorozatban megformált karakteréről kérdezték, válasza pedig talán nem olyan lett, mint amire a rajongók számítottak volna:

“Nincs bennem rosszindulat, csak szeretet. Az igazság az, hogy különleges élmény volt számomra a műsor készítése, egyedi, csodálatos tapasztalat, de nem, nem mennék vissza. Akkor még csak egy gyerek voltam.” – mondta a gyönyörű színésznő.

Blair Waldorf tehát nem szeretne újra Blair Waldorf lenni, pedig mi nagyon reménykednénk egy új Gossip Girl évadnak, esetleg egy moziflmnek…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: