Egyéb kategória

8 idézet Blair Waldorftól, amit minden lánynak ismernie kell

A Gossip Girlt szinte minden lány imádja. Nem is csoda, hiszen volt benne minden, ami kell: divat, szerelem, barátnők, és persze dráma. Ezek mellett pedig két olyan karakter, akikre minden lány szeretett volna hasonlítani: a gimi legmenőbb párosa, Serena van der Woodsen és Blair Waldorf. 

vous - 2016.09.12.
8 idézet Blair Waldorftól, amit minden lánynak ismernie kell

Queen B volt az, aki mindent megtett azért, hogy elérje a céljait. Aki úgy irányított mindent, ahogy neki jó, és aki bármire képes volt azért, hogy megélje az álmait. Aki erején felül harcolt az igaz szerelemért. Persze ő sem tökéletes, de azért van jó néhány dolog, amit tanulhatunk tőle. Most össze is gyűjtöttem nektek azokat a Blair Waldorf-idézeteket, amiket minden lánynak ismernie kell!

Gossip girl

Így öltözzetek Gossip Girl módra!

Valószínűleg minden csinos lány imádta a Gossip Girlt, nemcsak azért, mert tele volt drámával és romantikával, hanem azért is, mert gyönyörű ruhákba bújtatták a szereplőket. Minden egyes részben számtalan csodálatos ruhát láthattunk, amit – valljuk be – mindannyian irigyeltünk Serenától és Blairtől.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok.

„A leggings nem nadrág.”

„Olyan valakit érdemelsz, aki, ha kell, hegyeket mozgat meg érted.”

Objektum doboz

„Ha igazán akarsz valamit, senki és semmi sem állíthat meg, hogy megszerezd.”

„Aki azt mondta, pénzért nem lehet boldogságot venni, nem tudta, merre vannak az üzletek.”

Objektum doboz

„3 szótag, 8 betű. Mondd ki, és a tiéd vagyok!”

„Egy királynőnek ridegnek kell lennie. Boleyn Anna csak a szívét követte, és végül lefejezték. Ezért a lánya, Erzsébet elhatározta, hogy sosem megy férjhez. Az országhoz volt hű.”

Objektum doboz

„Nem kényszerítheted az embereket, hogy szeressenek, de elérheted, hogy féljenek tőled.”

„Akármit csinálsz, hagyd abba! Shoppingolnunk kell!”

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: