Egyéb kategória

Selena Gomez nem kér többet a médiából

Selena Gomez az egyik legnépszerűbb celeb az egész világon, így közösségi oldalait több tízmillióan, ha nem 100 millióan követik. A napokban azonban meglepő bejelentést tett, ugyanis egy ideig visszavonul teljesen a nyilvánosság elől.

vous - 2018.09.24.
Selena Gomez nem kér többet a médiából

Selena Gomez élete koránt sem mondható egyszerűnek, hiszen a hírek vagy Justin Bieberrel való viharos viszonyáról, vagy lupus betegségével kapcsolatos gondjairól szóltak a hírek. Nem csoda, ha Selena időről-időre búcsút vesz közösségi médiás platformjaitól, hogy pihenőre menjen, most sem tesz másképp. Talán döntésének köze lehet Justin Bieber és Hailey Baldwin nemrégiben történt házasságkötéséhez.

Objektum doboz

“Visszavonulok a nyilvánosságtól. Megint. Amilyen hálás vagyok azért, hogy a közösségi média lehetőséget ad számomra, hogy hallassam a hangomat, ugyanennyire hálás vagyok azért is, hogy tehetek egy lépést visszafelé, hogy azoknak a pillanatoknak éljek, melyek megadatnak számomra.” – mondta hivatalos instagram profilján az énekesnő.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.