Egyéb kategória

Így vigyétek fel az alapozót Beyoncé sminkesének tanácsa szerint

Ha valakinek, akkor Beyoncé sminkesének elhisszük, hogy eddig mindent rosszul csináltunk, amikor lealapoztuk az arcunkat. Főleg, ha azt mondja, hogy csak egy kis változtatásra van szükség az eddigi rutinunk terén, és máris profin csináljuk. Sir John egy egyszerű trükköt osztott meg a nyilvánossággal, ami hozzásegíthet benneteket is ahhoz, hogy hibátlan, alabástrom bőrötök legyen, miután felvittétek az alapozót.

vous - 2018.09.23.
Így vigyétek fel az alapozót Beyoncé sminkesének tanácsa szerint

A szakember szerint az első lépés, hogy jó minőségű terméket használjunk, legyen az alapozó könnyű, ne ragadjon, ne tömítse el a pólusokat, hagyja, hogy szabadon lélegezzen a bőrörtök. No és az árnyalat sem mindegy – fontos, hogy jó színt válasszatok és akkor valóban olyan lesz, mintha nem is lenne az arcotokra semmi felkenve.

Sir John azt ajánlja, hogy előbb kenjétek be az arcotokat hidratáló krémmel, és várjátok meg, míg azt beszívja a bőrötök és megszárad. Eztán jöhet a korrektor, amit Beyoncé sminkese szerint elég, ha csak azokon a területeken dolgozztok el azt, amelyik problémásabb, ahol akad olyan hiba, amit el szeretnétek fedni. Ha erre kenitek az alapozót, az eredmény egy tökéletes, hibátlan arcbőr látványa lehet, ami rádaásul nem hat természetellenesen, sőt!

alapozó smink

alapozó smink
Forrás:
pixabay.com

Azt mondja, ha nem szeretnétek vastagabb fedést, akkor egy külön tégelyben összekeverhettek egy kevés hidratálót a korrektorral és azt vigyétek fel a bőrötökre.

Ajánlott cikkek