Egyéb kategória

Szülő, szoptató modellek a kifutón

A divatbemutatókon egyre gyakrabban látni terhes és szoptató modelleket, és megjelenésük eléggé megosztja az embereket. 

vous - 2018.09.21.
Szülő, szoptató modellek a kifutón

Slick Woods már a szülési fájásokkal vonult Rihanna fehérneműmárkájának, a Savage X Fenty-nek a bemutatóján, magassarkúban, majd 14 óra elteltével életet is adott kisfiának. 

Objektum doboz

Néhány nappal később Valeria Garcia írt történelmet a londoni divathéten, amikor a fekete blézer és a csipkemelltartó alatt mellszívót viselt.

Objektum doboz

Mindez néhány hónappal azután történt, hogy Mara Martin a Sports Illustrated fördőruhabemutatóján szoptatta 5 hónapos kislányát.

Objektum doboz

Ennyire trendi lenne az anyaság? A szakértők persze azon nyomban megszólaltak az ügyben, és a véleményekből az derül ki, hogy mindez kétélű fegyvert jelent. Egyrészt jó dolog, hogy az anyákra is gondolnak a divatcégek, és nem mondanak le modelljeikről csak azért, mert azok várandósak, valamint, hogy egyre kevésbé tabu az, hogyan változik a test a gyermekvállalással. Ugyanakkor irreális és felesleges elvárásokat állíthat az anyák elé ezeknek a „szupernőknek” a látványa, akik szülés és szoptatás közben is dolgoznak, ráadásul mindent a kirakatba tesznek.

Ajánlott cikkek