Egyéb kategória

Beyoncét fekete mágiával vádolják

Beyoncét ex-dobosa boszorkánysággal vádolja, mi több, azzal gyanúsítja, hogy meghackelte a telefonját és még a cicáját is megölte.

vous - 2018.09.21.
Beyoncét fekete mágiával vádolják

Kimberly Thompson hét évig dolgozott az énekesnővel, miután azonban otthagyta a bandát, bizarr állításokat tett, sőt, még a bírósághoz is távoltartási kérelmet adott be, mert véleménye szerint az énekesnő zaklatja őt. 

Objektum doboz

A bírósági iratok szerint Thompson azt állítja, hogy Beyoncé zaklatás-kampányt indított ellene, és fekete mágiával, valamint átkokkal avatkozik be az életébe. Hogy mindezt vajon miért tenné az éppen turnézó Beyoncé, arra sajnos nem térnek ki a hírek, pedig kíváncsiak lennénk.

Objektum doboz

Ha egyébként ez mind nem lenne elég, a kissé paranoidnak hangzó vádak szerint az énekesnő még exdobosa telefonját is feltörte, hogy irányítsa pénzügyeit, valamint megölte a kiscicáját. A bíróság  – nem túl meglepő módon – elutasította a beadványt, Beyoncé még nem nyilatkozott az ügyben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.