Frissítő, könnyű és pofonegyszerű ez a joghurthabos desszert, amit ízlés szerint csak hűthetünk, vagyis fagyisabb változatért le is fagyaszthatunk. Nagyon praktikus és pikk-pakk összeállítható, ízlés szerinti gyümölccsel kombinálható.
Hófehér, kellemesen vaníliás, lágy ízvilágú nyalánkságot készíthetünk joghurt, tejszínhab, egy kis vanília és porcukor keverékéből, rém egyszerű, ha pedig egy kis zselatint is teszünk bele, jobb tartást adhatunk neki, akár hűtve, akár fagyasztva készítjük.
Gyümölcsként most málna került bele, de bármilyen bogyós gyümölccsel készíthetjük, sőt akár apróbb szemű szőlővel, kis kockára vágott őszibarackkal, ananásszal vagy mangóval is nagyon finom, a tortaforma helyett pedig használhatunk kisebb, egyszemélyes formákat is – ez az egyszerű, de nagyszerű édeség rengeteg lehetőséget rejt.
Jeges joghurttorta málnával
Hozzávalók:
Az elkészítést nézzétek meg ITT!