Egyéb kategória

Jelek arra, hogy valaki irigy ránk

Az irigység soha nem pozitív dolog, főleg, ha egy barátnak hitt ismerősünk kezd el velünk kapcsolatban furcsán viselkedni. Érdemes jól végiggondolni, hogy kik azok az ismerőseink, akik valóban mellettünk állnak, és kik azok, akik belül valószínűleg rosszat akarnak nekünk. Összeszedtünk pár egyértelmű jelet arra, ha valaki a közelünkben irigy ránk.

vous - 2018.09.19.
Jelek arra, hogy valaki irigy ránk

Őszintétlen dicséret

Ha valaki irigykedik ránk, akkor valószínűleg rossz érzés neki, amikor meg kell minket valami miatt dicsérni. Ezért amikor ez megtörténik, az a legtöbb esetben hamis, amit érezhetünk a hanglejtésén és az arckifejezésén is, ezenkívül nagy eséllyel passzív agresszív módon fog reagálni. Ezek az emberek nagyrészt próbálják titkolni az irigységüket, így minden erejükkel azon vannak, hogy tettessék ennek ellenkezőjét.

Nézzétek meg a többi jelet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.