Egyéb kategória

Jelek arra, hogy valaki irigy ránk

Az irigység soha nem pozitív dolog, főleg, ha egy barátnak hitt ismerősünk kezd el velünk kapcsolatban furcsán viselkedni. Érdemes jól végiggondolni, hogy kik azok az ismerőseink, akik valóban mellettünk állnak, és kik azok, akik belül valószínűleg rosszat akarnak nekünk. Összeszedtünk pár egyértelmű jelet arra, ha valaki a közelünkben irigy ránk.

vous - 2018.09.19.
Jelek arra, hogy valaki irigy ránk

Őszintétlen dicséret

Ha valaki irigykedik ránk, akkor valószínűleg rossz érzés neki, amikor meg kell minket valami miatt dicsérni. Ezért amikor ez megtörténik, az a legtöbb esetben hamis, amit érezhetünk a hanglejtésén és az arckifejezésén is, ezenkívül nagy eséllyel passzív agresszív módon fog reagálni. Ezek az emberek nagyrészt próbálják titkolni az irigységüket, így minden erejükkel azon vannak, hogy tettessék ennek ellenkezőjét.

Nézzétek meg a többi jelet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.