Egyéb kategória

Serena Williams kissé elvesztette a fejét

Szombaton, a U.S. Open döntőjében meglehetősen forrtak az indulatok. Legalábbis, ami Serena Williamst illeti.

vous - 2018.09.10.
Serena Williams kissé elvesztette a fejét

A 36 éves teniszező először azért kapott büntetést a székbírótól, mert annak véleménye szerint szabálytalanul tanácsot kért az edzőjétől. Erre Williams felháborodottan azt választolta, hogy ő nem csalna azért, hogy győzzön, inkább veszít. A dolgok büntetőjátékban eszkalálódtak, melyet Williams elvesztett. A teniszezőnő azzal vádolta a bírót, Carlos Ramost, hogy elrabolta egy pontját, és követelte, hogy kérjen bocsánatot.

Objektum doboz

Később kicsit megnyugodott, és a meccs utáni ünnepségen már ezeket mondta a közönségnek:

„Nos, nem akarok nyers lenni, és nem akarok kérdéseket feltenni. Osaka jól játszott. Hozzuk ki ebből a pillanatból a legtöbbet. Ne bosszankodjunk többet. Túl leszünk ezen, pozitívak leszünk. Nincs több bosszankodás.” 

Hozzátette, hogy büszke arra, ahogyan játszott vasárnap, akkor is, ha veszített, hiszen egy éve még az életéért küzdött kislánya születésénél, és minden nap, amikor a pályára lép, hálát ad, hogy játszhat.
A nap hátralévő részét családja körében töltötte, és az Instagramon cuki élő videót osztott meg tündéri kislányáról, az egyéves Alexis Olympiáról.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!