Egyéb kategória

Serena Williams kissé elvesztette a fejét

Szombaton, a U.S. Open döntőjében meglehetősen forrtak az indulatok. Legalábbis, ami Serena Williamst illeti.

vous - 2018.09.10.
Serena Williams kissé elvesztette a fejét

A 36 éves teniszező először azért kapott büntetést a székbírótól, mert annak véleménye szerint szabálytalanul tanácsot kért az edzőjétől. Erre Williams felháborodottan azt választolta, hogy ő nem csalna azért, hogy győzzön, inkább veszít. A dolgok büntetőjátékban eszkalálódtak, melyet Williams elvesztett. A teniszezőnő azzal vádolta a bírót, Carlos Ramost, hogy elrabolta egy pontját, és követelte, hogy kérjen bocsánatot.

Objektum doboz

Később kicsit megnyugodott, és a meccs utáni ünnepségen már ezeket mondta a közönségnek:

„Nos, nem akarok nyers lenni, és nem akarok kérdéseket feltenni. Osaka jól játszott. Hozzuk ki ebből a pillanatból a legtöbbet. Ne bosszankodjunk többet. Túl leszünk ezen, pozitívak leszünk. Nincs több bosszankodás.” 

Hozzátette, hogy büszke arra, ahogyan játszott vasárnap, akkor is, ha veszített, hiszen egy éve még az életéért küzdött kislánya születésénél, és minden nap, amikor a pályára lép, hálát ad, hogy játszhat.
A nap hátralévő részét családja körében töltötte, és az Instagramon cuki élő videót osztott meg tündéri kislányáról, az egyéves Alexis Olympiáról.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.