Egyéb kategória

Csajozós dumák: így hódítanak a külföldi férfiak

Bár már vége van a nyárnak, a külföldi utazásoknak mindig van szezonja, ahogyan a hódítás sem évszakhoz kötött. De vajon mi az a mondat, amit az olasz, spanyol vagy német férfiak mondanak a nőknek? Íme!

vous - 2018.09.01.
Csajozós dumák: így hódítanak a külföldi férfiak

Az első mondat igencsak meghatározó lehet az ismerkedések esetén (is), ezért nem mindegy, hogy a férfi „milyen szöveggel indít”, amikor odalép egy nőhöz, aki megtetszett neki. Egyes felmérések szerint a szebbik nem képviselői hét másodperc alatt eldöntik, vagyis eldöntjük, hogy szeretnénk-e jobban megismerni a hozzánk odalépő fiatalembert, vagy sem.

A különböző nemzetekhez, különböző kultúrákhoz tartozó emberek szokásai és a temperamentuma is más és más. De abban mindenképp hasonlóak, hogy a hódítás esetében nincs helye a félénkségnek és a visszahúzódásnak, egy mondatba bele kell sűríteni mindent a siker érdekében.

Francia

„Est-ce que tu crois au coup de foudre ou dois-je repasser ?”, vagyis: „Hiszel a szerelemben első látásra, vagy sétáljak el előtted még egyszer?”

Spanyol

„Ve por la sombra… ¡Que los bombones al sol se derriten!”, vagyis: „Sétálj az árnyékban… A csokoládé (édesség) elolvad a napon!”

Olvassátok tovább a többi csajozós dumát is!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek