Egyéb kategória

Filmszerepet kapott Taylor Swift

Az énekesnő nemsokára a filmvásznon is megmutathatja tehetségét, mint színésznő. Az alkotás ráadásul egy musical, úgyhogy valószínűleg énektudását is felhasználhatja a szerep megformálásakor.

vous - 2018.08.27.
Filmszerepet kapott Taylor Swift

Taylor Swiftről bár kevesen tudják, de régóta kacsingat a színészkedéssel, hiszen 2014-ben már láthattuk az Emlékek őre című filmben. A folytatás váratott magára, ám úgy tűnik elérkezettnek látta az időt arra, hogy újra belevágjon a filmezésbe.

Objektum doboz

Andrew Lloyd Webber világhírű musicaljét, a Macskákat ugyanis hosszú évek várakozása után a mozivászonra viszik. A filmet Tom Hooper fogja rendezni, akinek nevéhez olyan sikeres alkotások fűződnek, mint A király beszéde, vagy a Nyomorultak musical, amellyel három Oscar-díjat is nyert. A Macskákban egyelőre még nem tudni pontosan milyen szerepet fog játszani Taylor, az azonban már hivatalos, hogy az énekesnő mellett szerepet kapott Jennifer Hudson, James Corden és Ian McKellen is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.