Egyéb kategória

Több mint 60 macskafaj létezik – ti vajon milyen cicák lennétek? A legújabb VOUS-tesztből kiderül!

Négy lába van, szőrös (az esetek többségében), nyávog, és imádjuk. Mi az? Hát persze hogy a macska. Az interneten a cicákat akkora kultusz övezi, hogy gyakorlatilag egyházat is alapíthatnánk nekik – ők pedig élveznék a helyzetet. Mi ehelyett egy kicsit könnyedebb dologgal tisztelgünk előttük: a VOUS legújabb tesztjével kideríthetitek, hogy a tulajdonságaitok és személyiségjegyeitek alapján milyen fajta macskák lennétek. 

vous - 2016.09.17.
Több mint 60 macskafaj létezik – ti vajon milyen cicák lennétek? A legújabb VOUS-tesztből kiderül!
Macskák kézikönyve

Macskák kézikönyve
Forrás:
Alexandra

Azt mindenki viszonylag könnyen el tudja dönteni magáról, hogy a kutyákat vagy a macskákat preferálja-e. Az viszont már nehezebb kérdés, hogy aki a macskarajongók táborát erősíti, az vajon melyik fajtával tud a leginkább azonosulni. Pedig ez egy fontos kérdés. Aki nem tudja rá a választ, az nem is élhet teljes életet. Több mint 60 macskafaj létezik, így könnyű elveszni a téma útvesztőjében…

Abesszin, ázsiai, balinéz, karthauzi, ragdoll, török angóra, szomáli, thai – csak néhány fajta, a teljesség igénye nélkül.

De ne aggódjatok, máris segítünk nektek! Kiválasztottuk a legkarakteresebb fajtákat, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kattintani párat. 

Végre fény derül a válaszra!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!