Egyéb kategória

Mi történik Nicki Minaj, Travis Scott és Kylie Jenner között?

Az időnek bármelyik pillanatát is ragadjuk ki, szinte biztosra vehetjük, hogy Nicki Minaj konfliktusban áll legalább egy másik hírességgel, pletykák, jelölések vagy egyszerű félreértések miatt. Most úgy tűnik, Travis Scottal és Kylie Jennerrel folytat harcot. De miért is?

vous - 2018.08.24.
Mi történik Nicki Minaj, Travis Scott és Kylie Jenner között?

A történet augusztus 19-én, vasárnap kezdődött, amikor Scott Astroworldje elhappolta az első helyet a slágerlistán Minaj új albumától, a Queentől. Ez idézte elő Minaj sértett tweetstormját, melyben azt kifogásolja, hogy Jenner 113 milliós rajongótáborának népszerűsíti az Astroworld turnécsomagját az Instagramon – beleértve a jegyeket, a pólókat és magát az albumot is.

Objektum doboz

Minaj azzal érvelt, hogy Scott Jenneren keresztüli értékesítése nem kellene, hogy beleszámítson a Billboard rangsorba. „Véremet és verejtékemet tettem ebbe az albumba, és most Jenner azzal népszerűsíti Scott turnéját, hogy a látogatók Stormit is láthatják majd a koncerten – írta twitterén.

Objektum doboz

Hogy Kylie Jenner mindehhez mit szólt, azt az alábbi videóban láthatjuk, melyben látványosan 180 fokos fordulatot vesz, amikor az MTV VMA-n veszélyes közelségbe kerül Nicki Minajjal.
 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek