Egyéb kategória

Mi történik Nicki Minaj, Travis Scott és Kylie Jenner között?

Az időnek bármelyik pillanatát is ragadjuk ki, szinte biztosra vehetjük, hogy Nicki Minaj konfliktusban áll legalább egy másik hírességgel, pletykák, jelölések vagy egyszerű félreértések miatt. Most úgy tűnik, Travis Scottal és Kylie Jennerrel folytat harcot. De miért is?

vous - 2018.08.24.
Mi történik Nicki Minaj, Travis Scott és Kylie Jenner között?

A történet augusztus 19-én, vasárnap kezdődött, amikor Scott Astroworldje elhappolta az első helyet a slágerlistán Minaj új albumától, a Queentől. Ez idézte elő Minaj sértett tweetstormját, melyben azt kifogásolja, hogy Jenner 113 milliós rajongótáborának népszerűsíti az Astroworld turnécsomagját az Instagramon – beleértve a jegyeket, a pólókat és magát az albumot is.

Objektum doboz

Minaj azzal érvelt, hogy Scott Jenneren keresztüli értékesítése nem kellene, hogy beleszámítson a Billboard rangsorba. „Véremet és verejtékemet tettem ebbe az albumba, és most Jenner azzal népszerűsíti Scott turnéját, hogy a látogatók Stormit is láthatják majd a koncerten – írta twitterén.

Objektum doboz

Hogy Kylie Jenner mindehhez mit szólt, azt az alábbi videóban láthatjuk, melyben látványosan 180 fokos fordulatot vesz, amikor az MTV VMA-n veszélyes közelségbe kerül Nicki Minajjal.
 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.