Egyéb kategória

Ismét bikiniben pózolt Bella Hadid, amit a pántja tesz igazán különlegessé

Eltérnek a vélemények Bella Hadid legújabb bikinijéről. A 21 éves modell ugyanis ismét kétrészes fürdőruhában pózolt a kamerák előtt. A bikini fazonja még átment mindenki rostáján, viszont a színekről és a színkombinációról már megoszlanak a vélemények. Viszont van egy különlegessége, ami miatt valószínűleg bárki elfogadna egy ilyen bikinit. Kitaláljátok, mi lehet az?

vous - 2018.08.21.
Ismét bikiniben pózolt Bella Hadid, amit a pántja tesz igazán különlegessé

Egyszerű, háromszög alakú bikiniről van szó, még a színe sem különleges. Igen ám, csakhogy akinek jó szeme van a luxushoz, az talán rögtön kiszúrja, hogy mi az a különleges ismertetőjegye ennek a bikininek, ami miatt valószínűleg bárki elfogadna egyet: a pántok csillogó gyémántokkal vannak kirakva. Na ugye, hogy szívesen viselnétek egy ilyet!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!