Egyéb kategória

Az univerzum megsúgja, ha támogatja a terveiteket – figyeljétek a jeleket!

Amikor döntés előtt állunk, igyekszünk minden lehetőséget végiggondolni, hogy mi történne, ha így döntünk és mi, ha amúgy. De honnan tudhatjuk, hogy melyik a helyes irány? Hogy merre induljunk el, ha megakadtunk? Sokszor tanácsolják azt, hogy hagyjuk, hadd menjenek a dolgok a maguk útján, az univerzum úgyis megmutatja, hogy mit tegyünk, illetve mindig kiderül, hogy a döntésünk végül is jó volt. A nehéz helyzetek esetében mégis jó lenne tudni, hogy melyik út a jobb: ebből a 3 + 1 jelből tudhatjuk, hogy az univerzum támogatja a döntésünket.

vous - 2018.08.10.
Az univerzum megsúgja, ha támogatja a terveiteket – figyeljétek a jeleket!

Ha egy kis segítségre lenne szükségünk, hogy a hozzánk érkező, sokszor észrevétlen és/vagy később értelmezett jeleket még idejében felismerjük, ezekre a jelekre támaszkodhatunk. Például karrierépítés, munkaváltás, utazás, életmód vagy párkapcsolat terén is – az élet bármely területén jól jöhet egy kis extra segítség.

Onnan jön a lehetőség, ahonnan nem vártuk

Lehet ez például bármilyen változás vagy változtatás lehetősége, ami olyan helyről érkezik, ahonnan nem vártuk. Például valaki munkát ajánl, pedig nem akartunk váltani, vagy egy olyan programlehetőség kínálkozik, amiről nem is gondoltuk, hogy valaha részünk lehet benne – és nem is készültünk rá soha. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nem mindig mi rendezzük az életünket, hanem vannak benne úgynevezett véletlenek, sorsszerűségek, amik esetleg éppen ellentmondanak az előre eltervezett szándékainknak. Ezeket a véletleneket pedig érdemes lehet átgondolni, meglépni, kipróbálni – vagy ha nem is mondunk rájuk igent, mégis végigrágni, hogy miért is jött ez vagy az a lehetőség éppen akkor és éppen úgy…

Nézzétek meg a cikk folytatását!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.