Egyéb kategória

Meghan Markle villantásáról

Meghan Markle szombaton Harry herceg régi barátjának, Charlie van Straubenzee-nek Daisy Jenksszel kötött esküvőjén vett részt, amikor ruhája legfelső gombja kigombolódott. Természetesen az internetet különböző feltételezések járták be.

vous - 2018.08.07.
Meghan Markle villantásáról

Míg korábban a források arról számoltak be, hogy Markle direkt hagyta nyitva a felső gombot, és alatta csipkésszélű topot viselt, az internet fantáziája hamar beindult, egy twitterező például egyenesen szabadosnak bélyegezte megjelenését, és másnapra mindenki azon csámcsogott, hogy a hercegnének néhány percig kilátszott a melltartója.

Objektum doboz

Voltak, akik egyenesen odáig mentek, hogy ezzel a véletlen balesettel protokollt szegett, Myka Meier, etikettszakértő azonban hamar tisztázta a kérdést.  – Az ilyesfajta balesetekkel még nem szegi meg valaki a dress code-ot, mert nem rejlik mögötte szándék és elhatározás – világított a lényegre a tanácsadó. A királyi család tagjaival ugyanúgy megeshetnek kellemetlenségek, mint bárki mással, elég ha csak Katalin Marilyn Monroe-pillanatára gondolunk, mely Indiában esett meg vele, 2016-ban, amikor Gandhi házát látogatták meg.

Objektum doboz

Keringenek hírek arról is, hogy Erzsébet királynő az ilyesfajta, kompromittáló felvételek elkerülése céljából súlyokat helyez el a szoknyák alján. Gondoltuk, hogy neki mindenre van egy titkos megoldása.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.