Egyéb kategória

Chrissy Teigent nyaralásán érte a földrengés

Chrissy Teigen és John Legend családi nyaralásukat töltötték Balin, amikor a szigetet hatalmas földrengés rázta meg.

vous - 2018.08.05.
Chrissy Teigent nyaralásán érte a földrengés

Chrissy Teigen eddig sem mondhatta, hogy unalmas lenne a nyaralása, de ilyen izgalmakra talán ő sem számított. A 7,0-es erősségű földrengést, melynek epicentruma az indonéziai Lombok-szigetén volt, és amely legalább három ember életét követelte, ők is megérezték, bár Bali a másik szigettől körülbelül 50 mérföld távolságra található. Néhány napja még ők is mit sem sejtve videózták magukat egy kiránduláson.

Objektum doboz

A 32 éves Teigen vasárnap reggel élőben számolt be a földrengésről 10,6 millió követőjének a Twitteren. Posztsorozatát így kezdte:

"Bali. Rázkódik. Nagyon hosszan."

A továbbiakban azt is elmesélte, hogy egészen nyugodt volt az első reakciója, amikor 2 hónapos Miles fiát tartva kisétált a házból.

A Teigen és férje, a 39 éves John Legend, lányukka, Lunával és fiukkal, Miles-el nyaraltak Balin, melynek pillanatképeit az Instagramon is láthatjuk.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.