Egyéb kategória

Összefonódott karjaink: árulkodó ölelések nyomában

Az érintés, az ölelkezés az egyik legjobb dolog, amit a párunkkal tehetünk. Odasimulunk, érezzük az illatát, a szeretetét, a szívdobogását. De gondoltunk volna arra, hogy az ölelkezés többféle jelentéstartalommal rendelkezik? Ennek jártunk utána.

vous - 2018.07.11.
Összefonódott karjaink: árulkodó ölelések nyomában

Bárhogyan is csináljuk, a metakommunikáció egy olyan dolog az életünkben, mely sokkal többet elárul, mint egy boldog fénykép posztolása valamelyik közösségi oldalon vagy bármely szó, mely elhagyja az ajkunkat. Az alábbi sorok elolvasása után izgalmas dolgokat tudhatunk meg önmagunkról és a kedvesünkről.

Szemtől szemben ölelni

Ez az egyik legszebb ölelési forma, ilyenkor nemcsak a két test, de a két lélek is kapcsolódik. Szerelem, szeretet, bizalom, igazán mély kapcsolat. Ha eközben netán még lassúzunk is (akár zenére, akár zene nélkül), akkor a boldogsághormonok a tetőfokára hágnak. Ennek az ölelkezésnek egy picit másabb, de mégis hasonló formája, amikor ugyanúgy szemtől szemben állunk, de akár órákon keresztül sem akarjuk elengedni a másikat. Ezzel azt szeretnénk kifejezni, hogy mennyire intenzíven szeretjük a másikat, vagy hogy éppen nekünk van nagy szükségünk „szeretetbombára”.

Nézzétek meg a cikk folytatását ITT!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek