Egyéb kategória

Nem mindegy, hova helyezitek a szerencsehozó elefántokat a lakásban

Az elefántok a feng-shui szerint szerencsét hoznak otthonotokba. Azonban nem mindegy hová és hogyan helyezitek el ezeket a kis mágikus szobrokat a lakásban.

vous - 2018.07.08.
Nem mindegy, hova helyezitek a szerencsehozó elefántokat a lakásban

Szerencsét csak a felfelé álló ormányú elefánt hoz, így ormányosotok pozitív energiákat és boldogságot sugároz.

  • Különösen szerencsés a hetes szám, ezért érdemes hét különböző, felfelé mutató ormányú elefántszobrocskát elhelyeznetek a lakásban.
  • A páros elefánt erősíti a szerelmet, ha ormányuk összeér, boldog, összetartó párkapcsolatotok lesz. A páros elefántok a hűséget is szimbolizálják. Elsősorban a hálószobátokban helyezzétek el őket.
  • Otthonotokban a bejárati ajtóhoz helyezzetek egy befelé mutató kiselefántot, hogy a szerencsét bevonzzátok. Ha ugyanerre a helyre kifelé mutató elefántot tesztek, az távol tartja a balszerencsét.
  • A munkahelyünkön kihelyezett elefánt ormánya befelé mutasson, hogy általa magatokhoz vonzzátok a sikert szakmai téren is.
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.