Egyéb kategória

Leteszteltük a bőrápolás legújabb csodaszerét: így változtatott át a FOREO UFO Mini

Amikor megkaptam, hogy tesztelhetem a FOREO UFO Mini arckezelőt, elsőre nem voltam túlságosan bezsongva. Gondoltam, kipróbálom, összedobok egy rövid kis cikket, csodák úgysem történnek egy nap alatt. Hát, tévedtem – és ezt úgy mondom, hogy eddig mindössze két kezelésen vagyok túl.

vous - 2018.06.28.
Leteszteltük a bőrápolás legújabb csodaszerét: így változtatott át a FOREO UFO Mini

Műszempilla, sminktetoválás, hajszőkítés – ha követitek a VOUS-t, tudhatjátok, hogy én vagyok az a lány, akinek egyik szépészeti kezelést sem kell kétszer ajánlani. Viszont a legtöbb arckrémmel és kozmetikai kezeléssel eddig többnyire befürödtem.

A bőröm nem túl problémás, sosem voltak pattanásaim, és egyelőre még nem is ráncosodom – viszont hajlamos vagyok a kipirosodásra.

Objektum doboz

Ezeket a piros foltokat pedig a legtöbb arckrém és kezelés csak még jobban előhozza, szóval az utóbbi időben már nem is kísérleteztem inkább semmivel a shea vajon kívül. 

Szóval, amikor megkapta a szerkesztőségünk az UFO-t, úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, viszont különösebben szembetűnő változásra nem is számítottam. Sőt, mondhatni féltem is egy kicsit: az egész kütyü annyira futurisztikusan hatott a kis USB-töltőkábelével és a hozzá letölthető applikációval, hogy hirtelen zavaromban azt hittem, egyedül túl hülye leszek a használatához. (Spoiler: azért nem voltam.)

Úgyhogy egy álmos péntek reggelen, munka előtt és néhány oktató YouTube-videó megtekintése után fogtam magam és kipróbáltam a Make My Day arcmaszkot.

kérdőjel

Hogyan működik a FOREO UFO Mini?

A FOREO UFO mini eszköze 5 különböző technológiát ötvözve a luxus arckezelések élményét nyújtja: a termo-terápia során a melegítés hatására a pórusok megnyílnak, a T-Sonic™ pulzálások a bőrbe juttatják a hatóanyagokat.

Az UFO a másfél perces kezelés alatt háromféle RGB LED-fényterápiát is aktivál: a vörös LED-fény eltünteti az öregedés jeleit és stimulálja a kollagéntermelést, a zöld LED-fény élettelivé teszi a halvány arcszínt és kiegyenlíti a bőr tónusát, a kék LED-fény elpusztítja a pattanásokat kiváltó baktériumokat és stimulálja a vérkeringést.

A maximális hatás és a bőrnyugtató hatású masszírozás érdekében az egyes kezelésekhez gondosan összehangolt hőmérséklet és pulzálási intenzitás társul.

Az első kezelés

Rögtön egy előtte-utána fotóval akartam indítani: na, nézzétek, mennyit változott a bőröm 90 másodperc alatt! Sajnos a fényviszonyok nem voltak a legmegfelelőbbek, az ébredés utáni arcommal sem szeretnék sokkolni – és sajnos az is igaz, hogy egy alkalom után nem volt szignifikáns a változás. Legalábbis az első félórában.

Objektum doboz

A maszk először nagyon nedves volt, de mivel megcsináltam az előzetes kutatómunkát, tudtam előre, hogy semmiképp sem kell használat után lemosni, pár perc után elkezd beszívódni. És akkor történik a nagybetűs CSODA. 

Amint rásminkeltem a kezelt felületre, az arcom olyan finom lett tőle, mint a babapopsi. De tényleg!

Ilyet eddig még semmilyen kozmetikai kezelés után nem éreztem, arról nem is beszélve, hogy az üde arc érzése egészen késő délutánig elkísért. Valósággal azt éreztem, hogy lélegzik a bőröm, és a pórusaim tisztábbak, mint valaha. Az irodában én voltam az az idegesítő kolléga, aki megkéri a többieket, hogy simítsák meg az arcát, mert ezt egyszerűen nem fogják elhinni. (Bocsika!)

Ismeritek azt az érzést, amikor kijöttök a kozmetikustól egy másfél órás kezelés után, és olyan, mintha teljesen megváltozott a bőrötök szerkezete? Na, a FOREO UFO pontosan ezt biztosítja!

Long story short: a Make My Day-maszk simán vetekszik bármilyen drága kozmetikai kezeléssel, ráadásul mindössze másfél percet vesz igénybe – időhiányosok egyszerűen imádni fogják, és ezentúl az én heti arcápolási rutinomban is előkelő helyre kerül. 

kérdőjel

Milyen maszkokkal lehet használni a FOREO UFO Minit?

A készülék okos maszkjait Koreában, a szépségápolás fellegvárában gyártják. Az egyszer használatos, rendkívüli tisztaságú maszkok puha mikroszálból készülnek. UFO mini csak az UFO által aktivált maszkokkal használható.

Az UFO minihez jelenleg két arcmaszk elérhető:

  1. Make My Day (nappali) – hialuronsavval és vörös algával
  2. Call It A Night (éjszakai) – ginzenggel és olívaolajjal

A beauty-tech eszköz képes az okostelefonokkal történő kommunikációra is. A kezeléseket a FOREO iOS vagy Android verziójú telefonos applikációjából is beprogramozhatjuk, saját archasználati rutinunkhoz illesztve.

Éjszakai maszk meglepő hatással

Ezek után nem volt kérdés, hogy lefekvés előtt jöhet a második adag, a Call It A Night. Imádtam, hogy hamar beszívódik, színtelen, így nem fogja be a párnát, ráadásul le sem kell mosni. Viszont a babaposi-érzés itt elmaradt, mondjuk, főleg azért, mert arcfogdosás helyett inkább aludtam.

Emlékeztek, amikor a cikk elején azt írtam, hogy nem várok csodát? Hát, nem is vártam, de jött magától! 

Ébredés után ugyanis feltűnt, hogy az arcomon szinte állandóan jelen lévő piros foltoknak kábé a negyven százaléka eltűnt.

Objektum doboz

Annak ellenére, hogy előző este lecsúszott pár pohár bor, amiről köztudott, hogy a kipirosodó bőr legnagyobb ellensége. Úgyhogy ma reggel óta hivatalos: IMÁDOM!

Kinek ajánlom?

  • időhiányban szenvedőknek, akik nem akarnak háromhetente arckezelésekre járni
  • pattanásos, aknés, problémás bőrűeknek
  • azoknak, akik nem akarnak órákat szenvedni az arcápolási rutinjukkal
  • azoknak, akik szeretnék lassítani a bőröregedést

Egyébként a FOREO UFO Mini minden bőrtípuson alkalmazható, életkortól függetlenül. Beszerezni INNEN tudjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.