Egyéb kategória

Indul a #fészertitkok! Ismerjétek meg legújabb DIY-sorozatunkat!

Szívesen töltötök időt házi praktikák tesztelésével? A barkácsolástól sem ijedtek vissza? Szerettek enni, de közben fontos a mozgás is? A #fészertitkokat nektek találtuk ki. 

vous - 2018.04.16.
Indul a #fészertitkok! Ismerjétek meg legújabb DIY-sorozatunkat!

Mi is az a #fészertitkok?

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek.

Ismerjétek meg a négy szakértőt! 

A praktikák, tippek, ötletek elsajátításában nem lesztek egyedül, négy szuper szakértő lesz a segítségetekre. Hogy kik is ők pontosan? Íme! 

Berencsi Tünde, Takács Nóra, Gajer Emese, Gábor Márta

Berencsi Tünde, Takács Nóra, Gajer Emese, Gábor Márta
Forrás:
VOUS

Takács Nóra szépségszakértő, vlogger

Aki rendszeresen olvassa a VOUS-t, annak Takács Nórát nem kell bemutatni. Nóra szépségszakértőként, műsorvezetőként, valamint vloggerként tevékenykedik. A szépségápolással, életmóddal, és divattal kapcsolatos videóit már 7 éve követhetitek nyomon a Hogyan legyek jó nő? nevet viselő oldalán, ahol tippjeit már több mint kétszázezer nő várja és szereti.

Berencsi Tünde triatlon szakedző, TRX tréner, dietetikus

"2 gyerekes anyuka vagyok, akinek mindig fontos volt a mozgás. A gyerekeim miatt felnőtt fejjel 2012-ben tanultam meg úszni, leküzdve a víziszonyomat. 8 hónappal később ott álltam az IRONMAN 70.3 rajtvonalán. Azóta elvégeztem a TRX instruktor tanfolyamot és a Testnevelési Főiskolán a triatlon szakedzői szakot, ahol már csak a vizsgákra várok. A gyerekeim es jómagam is glutén-és laktózérzékenyek vagyunk, így a helyes és megfelelő táplálkozás fontos az életünkben."

Gábor Márta stylist, home stager​​​​

"Marketing közgazdászként végeztem az egyetemen, ezen a területen dolgoztam 20 évig. Aztán jött a váltás, a Modart francia Divatiskolában szín- és stílusszakértő végzettséget szereztem. Megalapítottuk az Iconist Stílusközpontot, ahol Emesével közösen dolgozunk 3 területen: 

  1. személyi stylist szolgáltatások/stílustanácsadás
  2. divattervezés 
  3. home staging/lakberendezés. 

A stílusban rejlő hozzáadott értéket teremtjük meg ügyfeleinknek, legyen szó öltözködésről, céges arculatról vagy lakberendezésről."

Gajer Emese lakberendező, home stager

"PR menedzserként diplomáztam, de már az egyetem alatt elvégeztem egy lakberendező iskolát. Majd évek múltán belevágtam gyerekkori álmom megvalósításába, és második diplomámat divattervezőként szereztem. A kreativitás mindig is az életem része volt. Az Iconist Stílusközpontban folytatott munkánk kapcsàn a kreatívitás a mindennapjaim részévé vált."

Ne hagyjátok ki az első részt! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.