Egyéb kategória

Beychella: Beyoncé megmutatta, mennyire egy istennő – szavak nincsenek!

Elstartolt a sztárok legkedveletebb fesztiválja, a Coachella. A fesztivál külföldön a legmenőbb fesztiválok legmenőbbje, aki híres az biztosan ott van. A kaliforniai parádén idén Beyoncé olyan maradandót alkotott, hogy évekig fogunk róla beszélni.

vous - 2018.04.16.
Beychella: Beyoncé megmutatta, mennyire egy istennő – szavak nincsenek!

Még bzitosan emlékeztek, hogy 2017-ben Beyoncé ikerterhessége miatt visszamondta koncertjét a Coachella Fesztiválon, aminek a rajongók finoman szólva sem örültek, annak ellenére, hogy már akkor tudni  lehetett, hogy 2018-ben pótolja majd a fellépést.

Nos, PÓTOLTA  – így csupa nagy betűvel, mert az énekesnő olyan produkciót vitt a fesztiválra, hogy mindenki erről beszél, és még beszélni is fog jó ideig. 

Beyoncét lehet kedvelni vagy nem kedvelni, de az vitathatatlan, hogy egy istennő a színpadon!

Objektum doboz

A legemlékezetesebb része a fellépésnek az volt, amikor Beyoncé mellett megjelent Kelly Rowland és Michelle Williams és előadták a Destiny's Child Say My NameSoldier, és Lose My Breath című számait. A csajok 2015 óta nem álltak együtt színpadon.

Objektum doboz

Objektum doboz

OMG!

Objektum doboz

Objektum doboz

Összefoglaló videó

Objektum doboz

Beyó egyébként történelmet írt, a CNN szerint ő az első nem fehér nő, aki a fesztivál főfellépője volt. Szerintünk egészen elképesztő show-t csinált!

Ajánlott cikkek