Egyéb kategória

Most egy legendás divatikonról mintáztak Barbie-babát

Újabb legendás nőről mintáztak Barbie-t, aminek nagyon, de nagyon örülünk. A hölgy ugyanis nem más, mint a mindig stílusos Iris Apfel, az Y generáció múzsája, aki nem fél sem a színektől, sem a formáktól, sem pedig attól, hogy 96 évesen is megélje az életének minden egyes pillanatát – ahogy mindig is tette.

vous - 2018.03.29.
Most egy legendás divatikonról mintáztak Barbie-babát

A majdnem 100 éves Iris Apfel néhány mondatban mindent elmond a szépségről

Sosem tartotta magát szépnek, és emiatt nem érzi rosszul magát a bőrében – ezt vallja a 95 éves stílusikon, Iris Apfel. Érdemes őt megismernetek, és nem csak a bölcs gondolatai miatt.

Kattitnsatok ide!

A Mattel nem véletlenül választotta a matuzsálemet a Shero kollekció következő modelljének. Iris Apfel nemcsak a divatvilágra volt óriási hatással, hanem a belsőépítészetben is maradandót alkotott: többek között a Fehér Házban dolgozott kilenc elnök mellett. Klientúrájába azonban nemcsak elnökök tartoztak, hanem az Amerikai Egyesült Államok társadalmának krémje.

A történetben csak egyetlen nagyon bosszantó dolog van:

sok másikhoz hasonlóan az Iris-babát sem lehet megvásárolni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

barbie

#MoreRoleModels – 20 inspiráló magyar nő, akikről Barbie készülhetne

A nemzetközi nőnap előtt néhány nappal mutatták be az új Barbie-sorozatot, amelyet híres, inspiráló nőkről készítettek. A babák közül eddig mindössze három kapható kereskedelmi forgalomban, de összesen 14 nőről mintáztak babát.

A cikket ide kattintva>>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon