Trend

3 hófehér utcai sportcipő, amelyekbe azonnal beleszerettünk

A hófehér sportcipők, utcai sportcipők vagy a kényelmes fűzős cipők szezonok óta a lábbelik sztárjai. De miért mindig ugyanattól a két-három márkától vásárolunk, amelyet mindenki visel? A hófehér sportos utcai cipő is lehet egyedi, csak szét kell nézni kicsit. Mi megtettük.

vous - 2018.03.29.
3 hófehér utcai sportcipő, amelyekbe azonnal beleszerettünk

Veja

Fenntartható divat + coll dizájn + utcai sportcipő = Veja. Ezt mindenki tudja, aki elkezdett már fenntartható és etikus szellemben készült termékek után kutatni. A Veja sportcipők körülbelül olyan népszerűségnek örvendenek, mint az Adidas Superstar

Csak annyi a különbség, hogy a Veja organikus pamut, dél-amerikai kaucsuk felhasználásával készült a lehető legátláthatóbb módon. Azaz nemcsak az alapanyagokat ismerjük, hanem azt is, kik készítették a cipőnket és milyen körülmények között élnek és dolgoznak azért, hogy nekünk, Európában szuperkényelmes és nagyon menő cipőnk legyen.

Objektum doboz

Independent Fox

Ha a tökéletes cipőt keresitek, amely kifejez benneteket, az állatok, a természet iránti tiszteleteteket, a fenntartható világért tett küzdelmeteket, akkor az Independent Fox vegán cipőiben megtaláljátok önmagatokat. A tervezés Párizsban zajlik, a cipők Európában készülnek. Az alapító pedig nem más, mint Dóra. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha érdekel benneteket még jobban a márka, nézzétek meg ezt a filmet is róluk:

Objektum doboz

Tisza Cipő

Egy igazi klasszikus igazán modern köntösben. Felvehetné a versenyt a legnagyobbakkal is, annyira vagány ez a hófehér Tisza Cipő! 

Objektum doboz

G&T cipő

Pillekönnyű lábbeli, feles méretek, olasz alapanyag, magyar dizájn és gyártás. Ideje, hogy felfedezzük újra a G&T márkát is! A honlapjukon megtaláljátok a hófehér verziót is! 

Objektum doboz

mengyan-eszter-zold-fenntarthato-divat-nes-cipo

10 magyar cipő 10 magyar tervezőtől (nem csak) tavaszra

A tavaszi kabátok és a tavaszi táskák után most a cipőket vettük szemügyre. Úgy gondoljuk, hogy fontos a hazai „divatipar” és a hazai divatélet támogatása. Arra biztatunk benneteket, hogy ha tehetitek, inkább válasszátok a magyar alkotókat, tervezőket, akik hazai munkaerővel dolgoznak. Inkább legyen kevesebb darab a szekrényetekben, de azok legyenek tartós, minőségi holmik, amelyekkel valóban egyedivé válhattok, és nem csak az egyediség illúzióját kapjátok. Kattintsatok ide az összes márkáért!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.