Egyéb kategória

Ciki vagy cseles? Kim Kardashian rajongóját okolja a kínos retusbakiért

Nem Kim Kardashian az egyetlen híresség, akinek nem barátja a Liquify eszköz, és aki úgy használja a retusáló programot, mintha nem lenne holnap. Csúnyán bele is bukott a legutóbbi balhéba, de még mielőtt bárki is azt gondolná, ő volt a hibás, weboldalán üzent: egy rajongója tehet mindenről.

vous - 2018.03.28.
Ciki vagy cseles? Kim Kardashian rajongóját okolja a kínos retusbakiért

Pár napja totálisan megborult az internet: egy Kim Kardashian által posztolt, a saját Instagram oldalára kikerült képen hatalmas retusbaki van. Erről a képről van szó:

Objektum doboz

Mindenki látja, mi a probléma ezzel a képpel… (Bár azt nehezen fogjuk fel ésszel, hogy az egyértelműen borzasztóan manipulált fotót, miért osztotta meg.) A jóindulatú kommentelők persze nem kímélték, mire Kardashian West asszony letiltotta őket, majd weboldalán üzent. 

Milyen Photoshop-baki? Ez annyira nevetséges, ezt a képet egy rajongóm posztolta először. Pusztán egy szűrőt tettem rá. A fotó azért ilyen, mert a rajongóm tükrözte.

Majd bizonyítékként mellékelt egy fotót. Elfogadható magyarázat? Talán! Reméljük, legközelebb megfontoltabb lesz és nem oszt meg szedett-vetett fotókat magáról.

Forrás:
www.kimkardashianwest.com

Nos, akkor meg is volnánk. Ügy lezárva!

nicole kidman

A nap, amikor megjelent Nicole Kidman „feltörekvő” színésznő legelőnytelenebb fotója

Egészen érdekes lett a brit Vogue februári címlapja. Nicole Kidman Margot Robbie-t öleli át (gumikesztyűben), és ezzel megszerezték életük egyik legrosszabb fotóját. Nicole Kidman legalábbis biztosan.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.