Egyéb kategória

Nem lehet ráismerni: Christina Aguilera extrém természetesen pózol a címlapon

Ha nem tudnánk, hogy ki szerepel a Paper magazin legújabb számának címlapján, biztosan nem ismernénk fel. Christina Aguilera smink nélkül a lehető legtermészetesebben állt kamera elé: lenyűgöző képek következnek.

vous - 2018.03.27.
Nem lehet ráismerni: Christina Aguilera extrém természetesen pózol a címlapon

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Christina Aguilera felismerhetetlen a Paper magazin legújabb számának címlapján. A lehető legtermészetesebb sminkkel, mindenféle flanc és glam nélkül pózol a magazin fotóin. 

Xtina puttósra sütött haja, a természetes, szeplős arca a rettentően közeli képeken bár gyönyörű, de ha nem tudnánk, ki szerepel a képen, találgatnánk. (Kaley Cuoco???)

Objektum doboz

„Olyan ember vagyok, aki szeret kísérletezni, szeretem a színjátszást, szeretek eljátszani történeteket, karaktereket a klipekben, és a színpadon egyaránt"

Előadóművész vagyok, aki jelenleg a helyén van minden tekintetben, nagyon jó visszahozni a természetes énem, értekelem a nyers szépséget.

Objektum doboz

Az énekesnő arról is mesélt, miért hagyta ott a The Voice zsűrijét: 

Nem tudok túl hosszú ideig stagnálni, azt gondolom, hogy a televíziózás már nem vitt előre. Mozgásra, térre van szükségem, hogy fejlődni tudjak, hogy új dolgokat hozzak létre. 

A rajongók örülhetnek, mert Xtina ezzel alighanem egy új albumra célzott – 2012 óta nem jelentkezett saját koronggal.

Ne gondoljátok, hogy mostantól az énekesnő szkippelni fogja a sminket (akár Alicia Keys), elmondta, továbbra is „imádja az ütős sminkeket.”

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.