Egyéb kategória

Nem lehet ráismerni: Christina Aguilera extrém természetesen pózol a címlapon

Ha nem tudnánk, hogy ki szerepel a Paper magazin legújabb számának címlapján, biztosan nem ismernénk fel. Christina Aguilera smink nélkül a lehető legtermészetesebben állt kamera elé: lenyűgöző képek következnek.

vous - 2018.03.27.
Nem lehet ráismerni: Christina Aguilera extrém természetesen pózol a címlapon

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Christina Aguilera felismerhetetlen a Paper magazin legújabb számának címlapján. A lehető legtermészetesebb sminkkel, mindenféle flanc és glam nélkül pózol a magazin fotóin. 

Xtina puttósra sütött haja, a természetes, szeplős arca a rettentően közeli képeken bár gyönyörű, de ha nem tudnánk, ki szerepel a képen, találgatnánk. (Kaley Cuoco???)

Objektum doboz

„Olyan ember vagyok, aki szeret kísérletezni, szeretem a színjátszást, szeretek eljátszani történeteket, karaktereket a klipekben, és a színpadon egyaránt"

Előadóművész vagyok, aki jelenleg a helyén van minden tekintetben, nagyon jó visszahozni a természetes énem, értekelem a nyers szépséget.

Objektum doboz

Az énekesnő arról is mesélt, miért hagyta ott a The Voice zsűrijét: 

Nem tudok túl hosszú ideig stagnálni, azt gondolom, hogy a televíziózás már nem vitt előre. Mozgásra, térre van szükségem, hogy fejlődni tudjak, hogy új dolgokat hozzak létre. 

A rajongók örülhetnek, mert Xtina ezzel alighanem egy új albumra célzott – 2012 óta nem jelentkezett saját koronggal.

Ne gondoljátok, hogy mostantól az énekesnő szkippelni fogja a sminket (akár Alicia Keys), elmondta, továbbra is „imádja az ütős sminkeket.”

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek