Egyéb kategória

Kormányzó lehet a Szex és New York színésznője – Cynthia Nixon indul a választásokon

New York állam kormányzója lehet a Szex és New York Mirandája – Cynthia Nixon elindul a választásokon, szívügye New York sorsa. 

vous - 2018.03.20.
Kormányzó lehet a Szex és New York színésznője – Cynthia Nixon indul a választásokon

Míg mindenki Kim Cattrall Sarah és Jessica Parker nyílvános civakodásával volt elfoglalva, addig egy másik szex és new yorkos színésznő váratlan bejelentést tett. Cynthia Nixon a Twitteren közölte, hogy indul a New York állami kormányzóválasztáson. 

Objektum doboz

Az 51 éves, New York-i születésű színésznő kisfilmjében arról beszél, hogy a városban gond van az állami iskolákkal, a tömegközlekedéssel valamint az egyenlőséggel. Instagram oldalán ezt írja:

17 éve harcolok azért, hogy jobb legyen az oktatás és az egészségügy, valamint, hogy egyenlő jogokat kapjanak az LMBTQ társadalom tagjai. Le tudjuk győzni a korrupciót, és megoldani a problémát. 

Objektum doboz

Cynthia Nixon aktivistaként már régóta küzd New York állami iskoláiért – ha a választásokon sikerrel jár, ő lehet New York állam első kormányzója. 

A színésznő egyébként nyíltan vállalja homoszexualitását, 2003-ban megismerkedett jelenlegi párjával Christine Marinonival, akivel a mai napig együtt van, és már el is eljegyezték egymást.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.