Egyéb kategória

Kormányzó lehet a Szex és New York színésznője – Cynthia Nixon indul a választásokon

New York állam kormányzója lehet a Szex és New York Mirandája – Cynthia Nixon elindul a választásokon, szívügye New York sorsa. 

vous - 2018.03.20.
Kormányzó lehet a Szex és New York színésznője – Cynthia Nixon indul a választásokon

Míg mindenki Kim Cattrall Sarah és Jessica Parker nyílvános civakodásával volt elfoglalva, addig egy másik szex és new yorkos színésznő váratlan bejelentést tett. Cynthia Nixon a Twitteren közölte, hogy indul a New York állami kormányzóválasztáson. 

Objektum doboz

Az 51 éves, New York-i születésű színésznő kisfilmjében arról beszél, hogy a városban gond van az állami iskolákkal, a tömegközlekedéssel valamint az egyenlőséggel. Instagram oldalán ezt írja:

17 éve harcolok azért, hogy jobb legyen az oktatás és az egészségügy, valamint, hogy egyenlő jogokat kapjanak az LMBTQ társadalom tagjai. Le tudjuk győzni a korrupciót, és megoldani a problémát. 

Objektum doboz

Cynthia Nixon aktivistaként már régóta küzd New York állami iskoláiért – ha a választásokon sikerrel jár, ő lehet New York állam első kormányzója. 

A színésznő egyébként nyíltan vállalja homoszexualitását, 2003-ban megismerkedett jelenlegi párjával Christine Marinonival, akivel a mai napig együtt van, és már el is eljegyezték egymást.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.