Egyéb kategória

Smith Jerrod Forever: így néz ki ma a Szex és New York legdögösebb pasija

A Szex és New York leghíresebb párosa kétségtelenül Carrie és Big volt, de azért bőven akadt rajtuk kívül is rengeteg szerelmi szál a sorozatban. Azt pedig lefogadom, hogy szinte mindenki imádta Samantha dögös pasiját, Smith Jerrodot!

vous - 2017.03.02.
Smith Jerrod Forever: így néz ki ma a Szex és New York legdögösebb pasija

A Szex és New York főszereplői nem igazán unatkoztak a sorozatban, hiszen a lányok azért elég sok jóképű sráccal randizgattak az évek során. Persze az megoszlik, ki volt a legnagyobb kedvenc: én személy szerint nagy Aiden-fan voltam, és ezzel gyanítom, hogy nem vagyok egyedül. Amiben viszont még ennél is biztosabb vagyok, hogy Samantha pasijáért, Smith Jerrodért szinte mindenki teljesen oda volt!

És bár tény, hogy a srác külseje elég top 10-es volt, amiért pláne nagyon imádtuk, hogy még a legnehezebb időkben is kitartott Samantha mellett. Na jó, meg egy kicsit ezért a képért is…

Objektum doboz

A karakter megtestesítőjét Jason Lewisnak hívják, és az első szereplése óta már eltelt majdnem 14 év (hogy mennyi?!). Úgyhogy most közelebbről is megnéztem az Instáját, hogy megmutassam nektek, mi a helyzet vele manapság.

Naplemente feat. Jason Lewis

Objektum doboz

Na jó, azért bajusz nélkül, rövidebb hajjal kicsit jobban nézett ki

Objektum doboz

Aki az állatokat szereti…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Másnak is megjött a kedve újranézni a részeket?

Ajánlott cikkek